Postani član Kluba!Nogometni klub Nedelišće poziva svoje brojne navijače i simpatizere da se učlane i aktivno podrže rad svog omiljenog kluba!


Za upis je potrebno ispuniti Zahtjev za učlanjenje, a članstvo postaje aktivno uplatom godišnje članarine.

Na domaćim utakmicama upis je moguće ostvariti na za to vidljivo označenom mjestu: novi član zahtjev može ispuniti na stadionu ili na utakmicu ponijeti sa sobom već pravilno ispunjeni zahtjev.

Članovi mogu i kod kuće ispuniti zahtjev i poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Uplata članarine može se izvršiti gotovinom (isključivo na domaćoj utakmici) ili uplatom na račun uz predočenje potvrde o uplati. Iznos članarine: 100,00 kn.

Obavezni podaci za pravilno ispunjen Zahtjev: ime i prezime, OIB, datum rođenja, adresa + vlastoručni potpis, a poželjan je i broj telefona (ili e-mail) za lakšu komunikaciju sa članom u vezi aktivnosti Kluba.

Zahtjev za učlanjenje možete preuzeti ovdje:
- PDF format
- JPG format

Podaci za uplatu:
Primatelj: NK Nedelišće, Sportska 1, 40305 Nedelišće
IBAN: HR04 2340 0091 1160 1881 6
Poziv na broj: OIB člana
Opis plaćanja: Članarina 2020.
primjer uplatnice

Članska iskaznica preuzima se na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici, slanjem na kućnu adresu ili prema dogovoru, ovisno o želji i mogućnosti člana. Članstvo vrijedi za razdoblje od jedne godine (365 dana), te je nakon toga potrebno obnoviti.


Prava člana su:
- sudjelovati u radu Kluba,
- birati i biti biran u tijela upravljanja Kluba,
- biti redovito izvještavan o aktivnostima Kluba.

Obveze člana su:
- svojim aktivnostima doprinositi djelatnostima i ostvarivanju ciljeva Kluba iz Statuta,
- pridržavati se odredbi Statuta i drugih općih akata Kluba,
- plaćati članarinu.


Članom Kluba može postati i maloljetna osoba: za mlađe od 14 godina Zahtjev potpisuje roditelj, zakonski zastupnik ili skrbnik, dok za starije od 14 godina daju pisanu suglasnost za potpisivanje pristupnice. Maloljetne osobe nemaju pravo glasa na Skupštini i ne mogu biti birane u izvršna tijela Kluba.