Naporan raspored uzima maha, Dinamo (P) slavio u Nedelišću

= NK Nedelišće - NK Dinamo (P) 0:1

Petu natjecateljsku utakmicu u posljednjih 14 dana odigrali su nogometaši Nedelišća i upisali prvi ovosezonski ligaški poraz. Natrpan i naporan raspored morao je doći na naplatu za momčad koju dobrim dijelom čine igrači mlađi od 20 godina i koji se moraju priviknuti na ovu razinu natjecanja.

Pred 400-tinjak gledatelja pobjedu je odnijela gostujuća momčad te proslavila osvajanje tri boda sa svojim brojnim navijačima. Nedelišće je u prvom dijelu u dva navrata bilo blizu pogotku. Polovicom poluvremena Matija Farkaš poslužio je Ninu Vizingera kojem je udarac blokiran.



U 40. minuti Stiven Sabol proigrao je Zvonimira Panića koji izlazi sam pred vratara, ali ne realizira stvorenu priliku. I u nastavku bilježimo dvije prilike, udarac Farkaša s 18 metara odlazi pored okvira gola, dok je u zadnjim minutama nedostajalo mirnoće da se lopta pošalje u mrežu Dinama.

Pobjedonosni pogodak za Palovčane postigao je Davor Štrok u 76. minuti, te Dinamo nastavlja bez poraza u ligi. Nakon rekuperacije našoj momčadi slijedi gostovanje u Prelogu i normalni ritam s jednom utakmicom tjedno pa vjerujemo da će u narednom razdoblju odgovoriti na pravi način.

Rezultati 3. kola: Mladost K. (P) - Mladost (SM) 2:1, Omladinac - Ivančica 0:1, Sloga - Nedeljanec 3:2, Međimurec - Zelengaj 8:0, Bednja - Dinamo (D) 6:3, Jalžabet - Dubravka-Zagorac 2:2