Prijateljska: Slatina - Nedelišće 1:2

Zimske pripreme nogometaši Nedelišća zaključili su gostovanjem u Slatini kod tamošnjeg istoimenog četvrtoligaša koji nakon jeseni zauzima 6. mjesto u skupini Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Klubovi su se "upoznali" u 3. HNL, a posljednji međusobni susret odigran je u ožujku 2014.

Nedelišće je povelo pogotkom Rodriga Lime, a prednost je na 0:2 povećao Nino Vizinger, što je bio i krajnji rezultat prvog poluvremena. Domaćin je u nastavku iz kaznenog udarca uspio smanjiti na 1:2, rezultat s kojim je i završila utakmica. Bio je to prvi i jedini pogodak primljen ove zime.

NK Slatina je ovom prijateljskom utakmicom započela obilježavanje 100 godina postojanja kluba te im i ovim putem čestitamo na ovom velikom i važnom jubileju, zahvaljujemo na gostoprimstvu i želimo još mnogo uspjeha u narednom razdoblju.NK Slatina - NK Nedelišće 1:2 (0:2)
Igralište: Stadion Antuna Tone Butorca, Slatina / Gledatelja: 100

Strijelci: 0:1 Rodrigo Lima 15', 0:2 Vizinger 30', 1:2 Jendrašić (11 m) 57'

Slatina: Radonjić, Petrinjak, Jozić, Vurdelja, A.Šaponja, Pecolaj,  Kupres, Šantavec, Jendrašić, Hodak, Potočki (još su igrali: Tunić, Hrgetić, S.Šaponja, Brozović)

Nedelišće:
Kocijan, Jagec, Vibovec, Šemper, Capan, Slunjski, Mesarić, Caio Vinicius, Rodrigo Lima, Vizinger, Jurak (još su igrali: Jovan, Kolak, Vrček, Novak, Marciuš)