Prijateljska: Nedelišće - Zelengaj 5:0

Nogometaši Nedelišća i Zelengaja odigrali su 26. veljače prijateljsku utakmicu koja je bila otkazana prije dva tjedna. Momčad iz Kućana Donjeg na dobrom je putu prema povratku u 4. NL Čakovec-Varaždin, nakon jeseni nalaze se na 2. mjestu među varaždinskim županijskim prvoligašima.

Na domaćem terenu naša momčad je već do poluvremena stekla prednost 2:0 golovima Nine Vizingera i Davida Juraka. Do odlaska na odmor vodstvo je udvostručeno na visokih 4:0, drugi pogodak postiže Jurak, a u zadnjim trenucima poluvremena zabija i Caio Vinicius, nekadašnji igrač Zelengaja.

U drugom dijelu gledatelji su mogli vidjeti tek jedan pogodak, strijelac za konačnih 5:0 bio je Dejan Slunjski iz slobodnog udarca. Prije nastavka sezone igrači Nedelišća još će u subotu (2. ožujka) odraditi prijateljsku utakmicu u Slatini kod istoimenog domaćina.

NK Nedelišće - NK Zelengaj 5:0
Igralište: SRC Trate, Nedelišće / Gledatelja: 40

Strijelci: 1:0 Vizinger, 2:0 Jurak, 3:0 Jurak, 4:0 Caio Vinicius, 5:0 Slunjski

Nedelišće: Jovan, Vibovec, Pintarić, Martinović, Mesarić, Novak, Slunjski, Jurak, Caio Vinicius, Rodrigo Lima, Vizinger (još su igrali: Jagec, Kocijan, Capan, Vrček, Marciuš, Kolak, Šemper)