U utorak u Turčišću za četvrtfinale kupa

Samo tri dana nakon teške utakmice s Rudarom nogometaši Nedelišća na rasporedu imaju utakmicu osmine finala Kupa Međimurja. Protiv je Borac PMP, a ždrijebom je odlučeno da će se susret odigrati u Turčišću. Nedelišće je favorit, no znali smo se uvjeriti kako to ne prolazi uvijek prema očekivanjima.

Borac PMP se natječe u 2. međimurskoj ligi - skupina A, a nakon pet kola nalaze se na 10. mjestu sa šest osvojenih bodova i gol-razlikom 10:9. Ove nedjelje su na svojem terenu s 5:1 bili bolji od Budućnosti iz Podbresta, te imaju dan manje odmora uoči predstojeće kup utakmice.

Najbolji klupski strijelac momčadi koju vodi Ivan Zrna je Nikola Patafta sa četiri pogotka. Borac PMP u kupu je od početka, u 1. kolu su u Gornjem Kraljevcu svladali Napredak s 3:1, u 2. kolu su kod kuće pobijedili vratišinečki Sokol 3:2, dok su u šesnaestini finala izbacili ČSK iz Čehovca s 3:1.

Utakmica osmine finala Kupa Međimurja između Borca PMP i Nedelišća odigrat će se 18. rujna (utorak) u Turčišću s početkom u 16:30 sati!

Glavni sudac: Damir Aldić (Strahoninec)
1. pomoćni sudac: Željko Novak (Prelog)
2. pomoćni sudac: Rudolf Čižmešija (Donja Dubrava)
Delegat: Dejan Kovač (Donji Kraljevec)