Engleska i ruska delegacija zadovoljne Tratama

Ususret predstojećem kvalifikacijskom turniru za UEFA Europsko prvenstvo za žene do 19 godina u Nedelišće je 4. rujna stigla delegacija Engleskog nogometnog saveza. Gosti s Otoka bili su izuzetno zadovoljni viđenim na Sportsko-rekreacijskom centru Trate, gdje će njihova reprezentacija odigrati tri utakmice.

Radi se o prvom krugu kvalifikacija, a Hrvatska je domaćin Skupine 1 u kojoj su još Engleska, Malta i Slovačka. Hrvatski nogometni savez za domaćine je odabrao Ludbreg i Nedelišće koji će ove reprezentacije ugostiti početkom listopada ove godine. Kao što je već spomenuto, Engleska U-19 sve utakmice igra u Nedelišću.Nisu Englezi jedini koji ovih dana borave u našim krajevima, muška U-20 reprezentacija Rusije odradila je 4. rujna dva treninga na SRC-u Trate u Nedelišću, a još jedan trening odradit će 6. rujna. Rusi će odigrati dvije utakmice s Hrvatskom U-20 čiji je izbornik bivši reprezentativac Robert Jarni.

Utakmice su na rasporedu 5. rujna u Čakovcu u 20:00 sati pod reflektorima, a 7. rujna vjerojatno u Nedelišću u 17:00 sati. S obzirom da su obje utakmice bile planirane za SRC Mladost u Čakovcu, očito je ruska delegacija također impresionirana stanjem terena na Tratama koji se svakodnevno održava.