Zaboraviti srijedu, u Novo Selo Rok idemo po 3 boda

Utakmica pretkola Hrvatskog kupa protiv Sloge iz Nove Gradiške nije protekla prema planu pa će pulska Istra 1961 umjesto u Nedelišće krenuti put Slavonije. Ostavljamo to iza sebe i posvećujemo se "domaćem" natjecanju, a u subotu nas očekuje gostovanje kod kluba koji traži prve bodove.

Omladinac iz Novog Sela Rok se nakon podužeg izbivanja i nastupanja u županijskim ligama vratio u četvrti rang, a u prva dva kola upisali su dva poraza. Na domaćem terenu poraženi su od Jalžabeta s 1:2, te u gostima kod Međimurca s 0:1. Uz malo sreće u oba susreta mogli su izvući pokoji bod.

Nakon 2. kola nalaze se na pretposljednjem 15. mjestu, a jedini igrač Omladinca koji se dosad upisao na listu strijelaca je Leo Lesjak. Nogometaši Nedelišća nakon remija s Varteksom i pobjedom protiv Mladosti Komet tražit će tri boda i u Novom Selu Rok kako bi zadržali priključak s vodećima.

Utakmica 3. kola 4. NL ČK-VŽ između Omladinca i Nedelišća odigrat će se 1. rujna (subota) na stadionu u Novom Selu Rok s početkom u 17:00 sati!
Glavni sudac: Nikola Jelić (Ribić Breg)
1. pomoćni sudac: Željko Šambar (Ivanec)
2. pomoćni sudac: Nikola Pintarić (Varaždin)
Delegat: Tomislav Šoltić (Ivanovec)