Nedelišću 2. mjesto na turniru u Pušćinama

Nogometaši Nedelišća sudjelovali su 5. kolovoza na pripremnom turniru u Pušćinama i odigrali dvije utakmice u trajanju od 2 x 30 minuta. U prvom polufinalnom susretu domaćin je protiv naše momčadi poveo u 15. minuti iz kaznenog udarca.

U drugom dijelu Nikola Pomper nakon lijepog prodora pogađa stativu u 41. minuti, a odbijenu loptu u protivničku mrežu posprema Danijel Mesarić za 1:1. Pogodak za pobjedu iz kaznenog udarca postigao je Dejan Slunjski u 51. minuti.Centrometal je u drugoj polufinalnoj utakmici s 2:0 svladao Omladinca iz Novog Sela Rok, dok su u utakmici za 3. mjesto Pušćine bile još uvjerljivije i protiv Omladinca upisale pobjedu 4:0. Za titulu najboljeg borili su se Centrometal i Nedelišće.

Macinčani su se pokazali boljima, dok naši nogometaši nisu pružili dovoljno dobar otpor. Od 16. minute Centrometal ima vodstvo 0:1, a s golovima u 35. i 39. minuti stigli su do sigurne i zaslužene pobjede 0:3.

Iduće subote, 11. kolovoza, Nedelišće na Tratama u 18:00 sati igra prijateljsku utakmicu protiv Tehničara iz Cvetkovca.

Nedelišće: Kocijan, Vibovec, Brlenić, Mesarić, Vrček, Marciuš, Filipović, Slunjski, Pomper, Hajdinjak, Vizinger, Paman, Međumurac, Novak

Rezultati:
Pušćine - Nedelišće 1:2 (polufinale)
Centrometal - Omladinac 2:0 (polufinale)
Pušćine - Omladinac 4:0 (za 3. mjesto)
Nedelišće - Centrometal 0:3 (finale)