Visoka pobjeda nad gostima iz Vidovca

Desetkovana momčad Nedelišća, s tek dvanaest igrača na raspolaganju, odigrala je na domaćem terenu prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Vidovca, kluba iz varaždinske 1. županijske lige. Ni gosti nisu imali puno bolje brojčano stanje pa je velik broj igrača na obje strane odigrao punih 90 minuta.

Tek što je utakmica počela kazneni udarac za Nedelišće, nepogrešivo je pucao Dejan Slunjski i već u 3. minuti bilo je 1:0. U 16. minuti Slunjski upućuje udarac prema protivničkim vratima, a lopta se od gostujućeg igrača odbija u mrežu za 2:0. Naša momčad u nastavku je samo potvrdila pobjedu.

U dobroj poziciji bio je Nikola Pomper u 67. minuti kad mu udarac brani vratar Budućnosti, dok odbijenu loptu u gol posprema Luka Brlenić za 3:0. Deset minuta kasnije krajnjih 4:0 postavio je Goran Međumurac. Iduće subote u goste nam dolazi Slavonija, sportski prijatelji iz Sladojevaca.

NK Nedelišće - NK Budućnost 4:0 (2:0)
Igralište:
 SRC Trate, Nedelišće / Gledatelja: 50
Suci: Filipčić, Horvat, Pokrivač

Strijelci: 1:0 Slunjski 3', 2:0 autogol 16', 3:0 Brlenić 67', 4:0 Međumurac 77'

Nedelišće: Kocijan (od 46. Paman), Novak, Levačić, Fučko (od 46. Kocijan), Mesarić, Brlenić, Slunjski, Pomper, Bađari, Međumurac, Vizinger