Osakaćeni kartonima na Praznik rada idemo u Pušćine

Dvije utakmice tjedno u posljednjih mjesec dana morale su uzeti maha, te je na polovici proljetnog dijela sezone Polet lider prvenstva s bodom prednosti u odnosu na Nedelišće. Derbi Poleta i Nedelišća nije završio na željeni način, a osim teškog poraza i gubitka 1. mjesta naša momčad ostala je bez polovice prvotimaca za iduću utakmicu. Ako će kod naših biti prisutan voljni moment i karakter nećemo im zamjeriti ni gubitak bodova.

Na Praznik rada družit ćemo se sa susjedima na igralištu u Pušćinama, a tamošnji istoimeni domaćin se nakon 22 kola nalazi na 10. mjestu s 27 osvojenih bodova (8 pobjeda, 3 remija, 11 poraza) i gol-razlikom 38:51. Najbolji klupski strijelac je Robert Punčec s devet pogodaka, a slijedi ga Jaša Kocijan sa sedam. U sedam proljetnih kola upisali su četiri pobjede, osvojili 13 bodova i znatno popravili jesenski plasman i odmaknuli se od borbe za opstanak.

Pušćine su u 11 domaćih utakmica osvojile 22 boda i pritom ostvarile sedam pobjeda, a u jesenskom dijelu Nedelišće je u međusobnom susretu na svojem terenu slavilo s visokih 4:0. Takav ishod ovog puta nije realan, jer će u našim redovima zbog kartona izostati: na vratima Karlo Kocijan, u obrani Tomislav Levačić i Danijel Mesarić, te u veznom redu Mladen Filipović i Luka Brlenić. Ali nema predaje, Nedelišće nikome ne poklanja bodove bez borbe.

Utakmica 23. kola 4. NL Čakovec-Varaždin između Pušćina i Nedelišća odigrat će se 1. svibnja (utorak) u Pušćinama s početkom u 17:00 sati!

Glavni sudac: Goran Žganec (Čakovec)
1. pomoćni sudac: Ivica Horvat (Čakovec)
2. pomoćni sudac: Vjeran Tuksar (Peklenica)
Delegat: Davor Ptiček (Varaždin)