Zelengaj uoči Nedelišća bez osvojenih bodova ovog proljeća

Drugi od ukupno pet uzastopnih tjedana s po dvije utakmice tjedno započinje odgođenim 16. kolom i gostovanjem u Donjem Kućanu, a nogometaši Nedelišća trenutno su u dobroj formi i u četiri proljetne utakmice još nisu poraženi. Naša momčad trenutno ima bod manje od vodećeg Poleta i s pobjedom bi se vratila na 1. mjesto na tablici.

Zelengaj se nakon 18 odigranih utakmica nalazi na pretposljednjem 15. mjestu s 12 osvojenih bodova (3 pobjede, 3 remija, 12 poraza) s gol-razlikom 31:52. Najbolji klupski strijelac je Matija Soldatek sa sedam pogodaka, a slijedi ga Ernest Horvat s pet pogodaka. Od ukupnog broja bodova Zelengaj je u dosadašnjih osam domaćih utakmica osvojio njih čak 11 i nezgodan su protivnik na svojem terenu.

U međusobnim susretima uspješnije je Nedelišće koje je u sedam utakmica upisalo pet pobjeda, dok u preostale dvije utakmice jednom nije bilo pobjednika, a jednom je slavio Zelengaj, i to upravo u našem zadnjem susretu u Donjem Kućanu. Naša momčad opet će zaigrati bez svog najboljeg strijelca Zvonimira Panića koji odrađuje posljednju treću utakmicu suspenzije nakon isključenja u 18. kolu.

Utakmica 16. kola 4. NL Čakovec-Varaždin između Zelengaja i Nedelišća odigrat će se 11. travnja (srijeda) u Donjem Kućanu s početkom u 16:30 sati!

Glavni sudac: Goran Žganec (Čakovec) 
1. pomoćni sudac: Željko Novak (Prelog) 
2. pomoćni sudac: Saša Mihalić (Dragoslavec) 
Delegat: Nedjeljko Kapeš (Varaždin)