Zaslužena pobjeda Omladinca u Nedelišću

Na Tratama je u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva gostovao Omladinac koji se kući u Novo Selo Rok vratio s nova tri boda na kontu. Promjena rezultata stigla je već u 4. minuti kad je Marko Prenkpalaj doveo goste u vodstvo od 0:1 pogotkom s ruba šesnaesterca. Sredinom poluvremena Omladinac povećava vodstvo, Marko Lukman ostao je nečuvan te je lako poentirao za 0:2.
 
Gostujuća momčad dokrajčila je Nedelišće u 40. minuti kad je obrana domaćih još jednom izigrana, a loptu je u praznu mrežu za visokih 0:3 još jednom poslao Prenkpalaj. Nedelišće je u prvom poluvremenu imalo jednu izglednu priliku pri rezultatu 0:0, koja nije iskorištena netom prije prvog protivničkog pogotka, dok su gosti uz stečenu prednost jednom zatresli i stativu.
 
U drugom poluvremenu mreže su mirovale do posljednjih minuta utakmice. Nedelišće u 88. minuti iz kaznenog udarca uspijeva postići počasni pogodak za 1:3 preko Borisa Kosira, no Omladinac samo minutu kasnije postavlja konačnih 1:4 pogotkom Nikole Lesara za zasluženu pobjedu. Obje momčadi imale su u drugom dijelu uz ove pogotke i po dvije neiskorištene prilike.

  

 Detalji utakmice » NK NEDELIŠĆE - NK OMLADINAC 1:4