Sa četiri različita strijelca osvojili tri boda i stigli nadomak 5. mjesta!

= NK Nedelišće - NK Omladinac (NSR) 4:0

U posljednjih mjesec dana, zaključno s utakmicom protiv Omladinca, nogometaši Nedelišća osvojili su velikih deset bodova u pet odigranih kola, i uz izboreno četvrtfinale međimurskog kupa odradili odličan posao. Momčad je u tom naletu s uvjerljivih 4:0 svladala goste iz Novog Sela Rok.

Pred vratima Omladinca opasno je bilo već u 4. minuti kad je iz slobodnog udarca sa 17 metara pokušaj Antonija Dodleka obranio Dino Križaić. Na prvi pogodak čekalo se pola sata, nakon prekršaja na Dodleku protivničku mrežu precizno pogađa David Jurak iz slobodnog udarca u 33. minuti za 1:0.


Nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu Nedelišće dolazi do drugog pogotka, na asistenciju Borisa Martinovića strijelac za 2:0 je Zvonimir Panić. Povratka za goste nije bilo nakon što je u 77. minuti Panić za visokih 3:0 poslužio Patrika Kirića koji i u drugom nastupu zabija pogodak.


Igrači Omladinca mogli su smanjiti zaostatak u 85. minuti, ali pokušaj Darija Topleka iz slobodnog udarca obranio je Karlo Kocijan. Konačni rezultat postavljen je u 88. minuti, Fran Vibovec pronašao je na centru Panića koji izlazi pred vratara i nesebično asistira Robertu Dežđeku za 4:0.


Momčad Nedelišća tako se na najbolji način zahvalila velikoj podršci s tribine od oko 400 gledatelja. Odlična serija rezultata bit će na iskušenju u idućem kolu kad je na rasporedu gostovanje u Ivancu kod povratnika u ligu, drugoplasirane Ivančice koja je u ovom kolu pokleknula u Prelogu.

Rezultati 10. kola: Dinamo (P) - Dubravka-Zagorac 5:2, Mladost K. (P) - Ivančica 1:1, Mladost (SM) - Dinamo (D) 2:0, Zelengaj - Nedeljanec 2:3, Međimurec - Jalžabet 5:3, Bednja - Sloga 7:1