U subotu počinje Zimska liga limača, Nedelišće u skupini C

Međimurski nogometni savez četvrtu godinu zaredom organizator je Zimske lige limača koja počinje 20. siječnja, a završava 24. veljače 2018. utakmicama za plasman. Prijavljeno je 18 ekipa koje su podijeljene u tri skupine, a nakon pet odigranih kola igra se završnica.

Nedelišće je smješteno u skupinu C zajedno sa ŠN Sveti Martin, ŠN Rudar (MS), ŠN Petica, ŠN Međimurec/Sloboda i ŠN Sveti Juraj na Bregu. Naši mladi nogometaši najveći uspjeh su ostvarili osvajanjem 6. mjesta prošle godine, a prije toga su 2016. bili na 14. mjestu, a 2015. na 12. mjestu.

Naš klub je domaćin 1. kola koje će se ove subote, 20. siječnja, odigrati u dvorani SGC-a Aton u Nedelišću, a sastaju se: Nedelišće - Međimurec/Sloboda (9:00), Sv. Martin - Sv. Juraj na Bregu (10:00), Rudar - Petica (11:00). Utakmice se igraju 2 x 25 minuta, a pravo nastupa imaju igrači rođeni 2007. i mlađi.

Skupina A: NK Mladost Komet (Pr.), NŠ Donji Kraljevec/Goričan, NŠ Graničar/Vidovčan, NK Sloga (Č), ŠN For i NK Mladost (SM). Skupina B: NK Međimurje, ŠN Zelenko/Dinamo, NŠ Mala Subotica, NŠ Nogometaš 13, NŠ Međimurje-Čakovec i NŠ Omladinac (NSR)/Sloboda (M).