Jurak iz penala zabio za bod u derbiju protiv Međimurca

= NK Nedelišće - NK Međimurec 1:1

Jedini preostali ligaški općinski derbi u 6. kolu odigrali su Nedelišće i Međimurec, a usprkos tmurnom vremenu utakmici je prisustvovalo oko 400 gledatelja. Nogometaši Nedelišća predstavili su se svojim navijačima u ponajboljem izdanju ove sezone i zaustavili jednog od pretendenata na naslov prvaka.Gosti su poveli u 11. minuti kad je nakon slabije reakcije obrambenih igrača na asistenciju Roberta Punčeca pogodak postigao Filip Hrustek. Nije se dugo čekalo na poravnanje rezultata, iz slobodnog udarca ubacio je Gabrijel Radiković, a pokušaj Davida Juraka rukom zaustavlja Hrustek.

Upravo je Jurak bio precizan s 11 metara i u 19. minuti rezultat je 1:1. Desetak minuta kasnije velika prilika Nedelišća za preokret, Jurak je proigrao Borisa Martinovića koji ubacuje loptu u peterac, a udarac glavom Nine Vizingera obranio je vratar gostiju, kao i odbijenu loptu upućenu nakon toga.Rezultat se nije mijenjao ni u drugom poluvremenu i derbi završava podjelom bodova. Nakon niza od tri poraza naša momčad je ovaj susret odigrala borbeno i požrtvovno i zasluženo osvojila bod, a prekinut je i post bez pogotka koji je trajao gotovo 300 minuta. U idućem kolu slijedi gostovanje kod Bednje.

Rezultati 6. kola: Dinamo (P) - Sloga 3:2, Mladost K. (P) - Bednja 1:2, Mladost (SM) - Dubravka-Zagorac 5:1, Nedeljanec - Ivančica 2:0, Dinamo (D) - Omladinac 1:1, Zelengaj - Jalžabet 1:3