Naporan raspored uzima maha, Dinamo (P) slavio u Nedelišću

= NK Nedelišće - NK Dinamo (P) 0:1

Petu natjecateljsku utakmicu u posljednjih 14 dana odigrali su nogometaši Nedelišća i upisali prvi ovosezonski ligaški poraz. Natrpan i naporan raspored morao je doći na naplatu za momčad koju dobrim dijelom čine igrači mlađi od 20 godina i koji se moraju priviknuti na ovu razinu natjecanja.

Pred 400-tinjak gledatelja pobjedu je odnijela gostujuća momčad te proslavila osvajanje tri boda sa svojim brojnim navijačima. Nedelišće je u prvom dijelu u dva navrata bilo blizu pogotku. Polovicom poluvremena Matija Farkaš poslužio je Ninu Vizingera kojem je udarac blokiran.U 40. minuti Stiven Sabol proigrao je Zvonimira Panića koji izlazi sam pred vratara, ali ne realizira stvorenu priliku. I u nastavku bilježimo dvije prilike, udarac Farkaša s 18 metara odlazi pored okvira gola, dok je u zadnjim minutama nedostajalo mirnoće da se lopta pošalje u mrežu Dinama.

Pobjedonosni pogodak za Palovčane postigao je Davor Štrok u 76. minuti, te Dinamo nastavlja bez poraza u ligi. Nakon rekuperacije našoj momčadi slijedi gostovanje u Prelogu i normalni ritam s jednom utakmicom tjedno pa vjerujemo da će u narednom razdoblju odgovoriti na pravi način.

Rezultati 3. kola: Mladost K. (P) - Mladost (SM) 2:1, Omladinac - Ivančica 0:1, Sloga - Nedeljanec 3:2, Međimurec - Zelengaj 8:0, Bednja - Dinamo (D) 6:3, Jalžabet - Dubravka-Zagorac 2:2