Momčad se razigrala, šest strijelaca u pobjedi nad Spartakom

= NK Spartak - NK Nedelišće 0:7

Uvjerljiv nastup odradila je momčad Nedelišća u četvrtoj prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Maloj Subotici kod tamošnjeg Spartaka, člana 1. županijske lige. Već nakon prvog dijela naši nogometaši stekli su visoku prednost od četiri pogotka razlike, dok su u nastavku tek potvrdili pobjedu.

Mrežu domaćih nakon solo prodora načeo je Toni Capan koji je u 9. minuti s oko 18 metara pucao po sredini gola i zabio za 0:1. Samo tri minute kasnije drugi pogodak izrodio se iz lijepe akcije koju je dovršio Nino Vizinger, a još dva pogotka postignuta su krajem prvog poluvremena.

Matija Pintar u 40. minuti nakon proigravanja u protivničkom šesnaestercu zabija za 0:3, dok je Borna Petrovečki već u 43. minuti bio strijelac za 0:4. Početkom drugog dijela, već u 53. minuti drugi pogodak postiže Vizinger nakon ubačaja Danijela Jageca iz slobodnog udarca.

Posljednja dva pogotka opet dolaze u posljednjim minutama utakmice, u 83. minuti David Jurak je strijelac za 0:6, a konačan rezultat postavio je Roberto Dežđek u 89. minuti. Nova provjera slijedi u srijedu (14. kolovoza) kad u Nedelišću gostuje mlada momčad Varaždina.

NK Spartak - NK Nedelišće 0:7 (0:4)
Igralište: Jagodišće, Mala Subotica / Gledatelja: 150

Nedelišće: Kocijan, Patafta, Sabol, Vibovec, Capan, Jurak, Dodlek, Farkaš, Pintar, Dežđek, Vizinger (još su igrali: Petrovečki, Jagec)