Poznat jesenski raspored 4. NL ČK-VŽ

Plenum klubova Četvrte nogometne lige Čakovec-Varaždin održan je 25. srpnja u dvorani za sastanke Županijskog nogometnog saveza Varaždin i nakon utvrđivanja parova 1. kola poznat je i cijeli raspored jesenskog dijela sezone.

Od natjecanja je odustalo Pušćine, prošle sezone četvrtoplasirani klub na tablici, a za ulazak u viši rang zainteresirani su Mladost (Sveta Marija) i Polet (Pribislavec). Ako će oba kluba zadovoljiti uvjete u prednosti je Mladost zbog boljeg plasmana.

Liga je nakon pet sezona sa 16 smanjena na 14 klubova, te će se u dvokružnom sistemu odigrati ukupno 26 kola (13 u svakoj polusezoni). Nedelišće sezonu otvara 24. kolovoza na domaćem terenu protiv domašinečkog Dinama.

Cijeli raspored možete pogledati OVDJE.

Sastav lige: Bednja (Beletinec), Dinamo (Domašinec), Dinamo (Palovec), Dubravka-Zagorac (Turčin), Ivančica (Ivanec), Jalžabet, Međimurec (Dunjkovec-Pretetinec), Mladost Komet (Prelog), Nedelišće, Nedeljanec, Omladinac (Novo Selo Rok), Sloga (Čakovec), Zelengaj (Kućan Donji) + 14. klub

Rukovodstvo natjecanja: Željko Franić - povjerenik za natjecanje, Marin Horvat - povjerenik za suđenje, Slavko Kuščer - disciplinski sudac, Dražen Posavec - povjerenik za sigurnost