S novim trenerom u sezonu 2019./2020.

Novi trener Nedelišća odradio je zapaženu ulogu u dresu kluba kao igrač, a sada dolazi na mjesto šefa stručnog stožera - na pripreme za novu sezonu momčad će povesti Neven Bujanić!

 
Kroz igračku karijeru nastupao je za Podturen, nekadašnji Varteks, Međimurje, varaždinsku Slobodu, Nedelišće, austrijski Unterschutzen, te Bratstvo iz Savske Vesi. Trenerski angažman dosad je imao u Podturnu gdje je kao igrač-trener vodio seniore, te u NŠ Međimurje-Čakovec.
 
U dva navrata nosio je dres Nedelišća, 2006. - 2010. i 2012. - 2014., te je nastupio u sedam trećeligaških sezona, ostavio velik trag u našem klubu i odigrao velik broj utakmica od čega ističemo neke vrlo značajne za povijest kluba. Kronološkim redom:
 
28. travnja 2007. • Posljednja utakmica na starom igralištu, nekadašnjim Tratama, u pobjedi nad Mladosti iz Molva postigao je pogodak u 85. minuti za konačnih 6:3 i s time je posljednji igrač koji je zatresao mrežu na tom igralištu.
 
4. lipnja 2008. • Finale Međimurskog nogometnog kupa na stadionu u Čakovcu, pobjedom 2:0 nad Čukovcem 77 prvi put u povijesti kluba osvojen je najvažniji međimurski nogometni trofej. Četiri godine kasnije sudjelovao je i u finalu kupa.
 
26. rujna 2012. • Šesnaestina finala Hrvatskog nogometnog kupa i najveća pobjeda, pred 1500 gledatelja prvoligaš Rijeka je u produžecima svladan s 1:0. Utakmica u kojoj se Bujanić na početku ozlijedio i kasnije s povezom na glavi hrabro odradio svih 120 minuta.
 
24. kolovoza 2013. • Prva utakmica na SRC-u Trate, novi stadion otvoren je porazom od svetomartinskog Poleta rezultatom 0:1. U svim nabrojenim susretima Bujanić je nastupao od prve do posljednje minute.
 
Dobrodošao natrag!