Treska pogotkom i asistencijom odveo veterane u finale

Po završetku regularnog dijela natjecanja za veterane krenulo je razigravanje za titulu najboljeg u Međimurju. Ždrijebom je odlučeno da izravno u finale ide Vidovčan iz Donjeg Vidovca (prvak skupine A), dok su izlučni susret za finale odigrali Dubravčan iz Gornje Dubrave (skupina SZ) i Nedelišće (skupina B).

Veterani Nedelišća u Preseki su gostovali kod Dubravčana i ostvarili pobjedu rezultatom 0:2. Obrana domaćina popustila je u 40. minuti kad je najveći dio posla odradio Hrvoje Treska i uposlio Dejana Borka koji loptu poravnava u mrežu za 0:1. U 75. minuti Treska je riješio utakmicu postigavši pogodak za 0:2.

Igrali su: Tkalčec, Štefulj, Celinger, Florijanić, Vibovec, Zorković, De. Vizinger, Fučko, Borko, Treska, Knežević, Fegeš, Oreški, I. Vizinger, Mikulić, Grudić

Prije utakmice momčadima su predsjednik i tajnik Međimurskog nogometnog saveza uručili pehar za osvojeno 1. mjesto u svojim ligama. Odluka o ukupnom prvaku Međimurja pada u Nedelišću, već u srijedu (19. lipnja) na Trate dolazi Vidovčan, utakmica počinje u 18:00 sati.