4. KPMM: 3. mjesto za veterane Nedelišća u Atonu

U subotu, 5. siječnja, odigrana je završnica 4. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele koje su u Nedelišću organizirali NGC Aton i Međimurski nogometni savez. Naš klub kao nominalni domaćin posljednjeg dana predstavljali su samo veterani koji su se s Omladincem iz Mačkovca borili za 3. mjesto.

Susret je krenuo dobro, nakon samo tri minute igre bilo je 1:0 pogotkom Tomislava Fučka, a nešto teže bilo je u završnici prvog dijela i tokom cijelog nastavka jer je u 12. minuti došlo do ozljede vratara Nikole Košira. Na vratima ga je zamijenio Branko Perko, a igrači Omladinca uspjeli su izjednačiti prije kraja.Darko Čuček u prvoj minuti drugog poluvremena vraća vodstvo Nedelišću, a ubrzo ekipa iz Mačkovca još jednom poravnava rezultat. U posljednje tri minute utakmice naši veterani dolaze do uvjerljive pobjede od 6:2 s dva pogotka Dragana Vibovca te po jednim Hrvoja Treske i Zvonimira Krznara.

3. mjesto osvojili su: Darko Čuček, Denis Fegeš, Tomislav Fučko, Nikola Košir, Zvonimir Krznar, Goran Maček, David Oreški, Branko Perko, Siniša Senčar, Hrvoje Treska, Dragan Vibovec, Ivica Vizinger

Čestitamo NŠ Međimurje-Čakovec, NK Slogi iz Čakovca i NK Poletu iz Sv. Martina na Muri na osvojenim naslovom prvaka u kategorijama pionira, veterana i seniora.