Najava: 2. ATON limač kup

Drugo izdanje ATON limač kupa za mlađe uzrasne kategorije počinje u utorak, 19. prosinca, a kroz pet kategorija prijavljeno je ukupno 50 ekipa. U suorganizaciji SGC-a Aton, Škole nogometa Međimurec/Sloboda i Škole nogometa Nedelišće malonogometni turnir potrajat će do subote, 23. prosinca.

U kategoriji U-7 natječe se osam ekipa u dvije grupe, uz međimurske ekipe sudjeluje i Podravina iz Ludbrega, a prvi dio turnira igra se prvog dana, 19. prosinca. Deset ekipa je u kategoriji U-8 također u dvije grupe, oni na teren izlaze dan kasnije, 20. prosinca, a iz susjedne županije dolazi Dubravka-Zagorac iz Turčina.

Kategorija U-10 okupila je dvanaest ekipa koje su podijeljene u tri grupe, a po grupama će razigravati 21. prosinca, i u ovoj kategoriji uz ponajbolje međimurske škole nogometa igra i Dubravka-Zagorac. Isti sistem je i u U-12, ova kategorija igra 22. prosinca, a dolaze i ekipe iz Zagreba, Varaždina i Turčina.

Osam je prijavljenih u kategoriji U-17, utakmice grupe A igraju se 19. prosinca, dok je grupa B na rasporedu 21. prosinca. Uz sedam međimurskih ekipa na turniru je i CB Art iz Virovitice koju čine kadeti koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa, te bi se u ovom uzrastu trebao odigravati vrlo kvalitetan turnir. Utakmice se igraju 1 x 12 minuta.

Završnica se igra 23. prosinca s polufinalnim utakmicama i zatim slijede utakmice za poredak, najprije za 3. mjesto i na kraju finalne utakmice.

Kompletan program 2. ATON limač kupa s propozicijama, rasporedom, satnicama, grupama možete pogledati OVDJE.