Nova odgoda proljetnog dijela, početak 17./18. ožujka

Kako se i ranije moglo pretpostaviti, još uvijek ne postoje uvjeti za odigravanje utakmica, a nove snježne oborine tome ne idu u korist. Stoga je povjerenik za natjecanje 4. HNL Čakovec-Varaždin, g. Darko Jambrović, donio odluku da će se utakmice 16. kola odigrati 17./18. ožujka s početkom u 15:30 sati.

Zbog najavljenog naglog zatopljenja idući problem klubova zasigurno će biti natopljeni tereni. A u odnosu na raniju odgodu raspored ostaje isti zaključno s 27. kolom, no vrijedi podsjetiti da će 23. kolo odigrati 1. svibnja (utorak, Praznik rada), a zbog toga se kompletno 22. kolo igra 28. travnja (subota). A kako bi prvenstvo završilo 9. lipnja odlučeno je da će se 28. kolo odigrati 31. svibnja (četvrtak, Tijelovo).

Raspored Nedelišća zanimljiv je odmah na početku, 24. ožujka u Nedelišću gostuje Bednja, zatim dvije teške utakmice protiv Sloge iz Čakovca, u 18. kolu 31. ožujka ili 1. travnja (Velika subota / Uskrs), i puno važnije četvrtfinale Kupa Međimurja 4. travnja, obje se igraju u Čakovcu. Nakon toga opet tri jake utakmice, u 21. kolu (21. travnja) ugostit ćemo Dinamo i pokušati se revanširati za onih 3:0 iz Domašinca.

28. travnja slijedi veliki derbi kod Poleta u Sv. Martinu na Muri, a na Praznik rada općinski susret u Pušćinama. U idućem bloku opet tri utakmice vrijedne pažnje, 12. svibnja vječni derbi u Prelogu, 19. svibnja u Nedelišću gostuje Podravina, a 27. svibnja novi veliki derbi u Dunjkovcu-Pretetincu. I za kraj sezone 3. lipnja u Slakovcu i 9. lipnja kod kuće Rudar. U slučaju prolaska u polufinale (i finale) Kupa Međimurja raspored će se dodatno zgusnuti.