Poraz protiv Brezovice, pobjeda nad Pušćinama

Uoči posljednjeg tjedna zimskih priprema seniorska momčad Nedelišća odigrala je još dvije prijateljske utakmice i ostvarila polovičan učinak. U četvrtak (8. ožujka) je u Kašini odigran susret protiv Brezovice, šestoplasiranog kluba 1. zagrebačke lige, a protivnik je bio bolji rezultatom 2:0. Generalka je odigrana protiv Pušćina.

Dvoboj susjednih rivala odigrao se u nedjelju (11. ožujka) na pomoćnom igralištu u Nedelišću, a da su se navijači zaželjeli nogometa dokazuje i podatak o oko 150 prisutnih gledatelja. Naša momčad prikazala je bolju igru, mnogo puta dolazila u priliku da ugrozi gostujućeg vratara, ali 1. poluvrijeme završilo je bez pogodaka.

A pogodak koji je odlučio pobjednika postignut je u 48. minuti, nakon ubačaja Danijela Mesarića glavom je zabio Goran Međumurac nakon što je tek ušao u igru. Od ostalih prilika Boris Martinović u 61. minuti nakon lijepog prodora pogađa prečku, a lopta se odbija na gol-crtu te je ostalo 1:0 do kraja susreta.

I na teškom terenu bilo je vidljivo da je kvaliteta uvelike na strani Nedelišća, a između svih igrača valja još izdvojiti vrlo raspoloženog i rastrčanog Luku Brlenića. Nakon duge zimske stanke prvenstvo se napokon nastavlja idući vikend, a naši igrači ići će korak po korak kako bi zadržali vrh tablice jer su zaostatci minimalni.

NK Nedelišće - NK Pušćine 1:0 (0:0)
Igralište: pomoćno igralište u Nedelišću / Gledatelja: 150
Suci: Filipčić, Horvat, Šupljika

Strijelac: 1:0 Međumurac 48'

Nedelišće: Kocijan, Mesarić (od 69. Vrček), F. Vibovec, Levačić (od 46. Pomper), Šimunić, Filipović, Slunjski, Bađari (od 69. Marciuš), Brlenić (od 81. Vizinger), Martinović, Panić (od 46. Međumurac)