Nedelišće u Kućanu Donjem lovi prve proljetne bodove

Mnogo više nego prijašnjih godina vremenski uvjeti utjecali su na nogometne aktivnosti, te proljetna polusezona započinje tek trećeg vikenda u ožujku. Nakon jesenskog dijela Nedelišće se nalazi na 1. mjestu s minimalnom prednošću ispred prvih konkurenata, pa i svaki najmanji kiks može značiti gubitak liderske pozicije.

Prvu službenu utakmicu u 2018. godini naša momčad odigrat će na gostovanju kod Zelengaja, koji je trenutno na 14. mjestu s 12 osvojenih bodova (3 pobjede, 3 remija, 9 poraza) i gol-razlikom 30:45. Najbolji klupski strijelac je Matija Soldatek sa sedam pogodaka, a slijede ga Ernest Horvat s pet i Gabriel Simao da Cunha sa četiri pogotka.

Zelengaj je dosad u sedam domaćih utakmica osvojio 11 bodova s gol-razlikom 21:21. U međusobnim susretima uspješnije je Nedelišće koje je u sedam utakmica upisalo pet pobjeda, dok je Zelengaj slavio u zadnjem dvoboju u Kućanu Donjem, u jesenskom dijelu prošle sezone. Pravo nastupa nemaju Vilim Horvat (Zelengaj) i Nino Vizinger (Nedelišće).

Utakmica 16. kola 4. NL ČK-VŽ između Zelengaja i Nedelišća odigrat će se 17. ožujka (subota) u Kućanu Donjem s početkom u 15:30 sati!

Glavni sudac: Goran Žganec (Čakovec)
1. pomoćni sudac: Željko Novak (Prelog)
2. pomoćni sudac: Dominik Mihoci (Čukovec)
Delegat: Stanko Loparić (Globočec Ludbreški)