S dva pogotka prednosti Nedelišće ide na uzvrat u Čakovec!

Otprilike 350 gledatelja prkosilo je kiši koja je obilježila prvu utakmicu finala Međimurskog nogometnog kupa, odigranoj na stadionu SRC Trate u Nedelišću. Prvo poluvrijeme završilo je u egalu i bez pogodaka, no u nastavku utakmice Nedelišće potpuno zasluženo uspijeva okruniti svoju igru s dva pogotka u protivničkoj mreži.
 
Obrana Međimurja prvi put je popustila u 63. minuti, lopta je putovala kroz protivnički šesnaesterac, pogodak je doslovno visio u zraku, da bi konačno loptu u mrežu glavom zakucao Matija Farkaš za vodstvo 1:0. Promjena rezultata stiže već u 71. minuti, iz slobodnog udarca ubacio je Saša Treska, u gužvi lopta odlazi u mrežu Međimurja, a pogodak je pripisan Diegu Armandu za 2:0.
 
Dva pogotka prednosti naša momčad zadržala je do kraja utakmice i s ovim rezultatom dočekat će uzvratnu utakmicu koja je na rasporedu 1. lipnja (srijeda) od 19:00 sati na SRC-u Mladost u Čakovcu.
 
 
NEDELIŠĆE: Kocijan, Pintarić N., Pintarić M., Kršlak (od 46' Mavriček), Diego (od 87' Zicarelli), Jurak (od 78' Bukvašević), Treska I., Treska S., Kosir, Farkaš, Vibovec F.
 
MEĐIMURJE: Kirić, Cerovčec, Marđetko, Marcijuš (od 69' Fijačko), Ratajec, Kuqi, Stryzhak, Jakupak, Škvorc, Arambašić (od 46' Ivančić), Mihoković
 
Strijelci: 1:0 Farkaš 63', 2:0 Diego 71'