Savršen nastup i uvjerljiva pobjeda protiv Graničara!

Samo tri dana nakon teške utakmice polufinala kupa i minimalne pobjede nad Međimurcem na Tratama je u 25. kolu Prve MNL gostovao Graničar iz Kotoribe, neporažena momčad u sedam proljetnih kola. A onda im se dogodilo Nedelišće. Utakmica je krenula u pravom smjeru već na samom početku, ubačaj Vedrana Kršlaka u pogodak za 1:0 pretvorio je Diego Armando u 4. minuti.

Kotoripčani nisu uspjeli poravnati rezultat, a Nedelišće je u drugom poluvremenu odjurilo prema novoj pobjedi za potvrdu najbolje forme u ligi. U 47. minuti Kršlak upisuje drugu asistenciju, a uz pomoć protivničkog igrača pogodak za 2:0 postiže Saša Treska. Desetak minuta kasnije rezultat je 3:0, veliku grešku gostiju spremno je dočekao Matija Farkaš i u 58. minuti povećao prednost Nedelišća.
 


U 74. minuti Kršlak dostavlja još jednu sjajnu loptu, ovog puta u strijelce se upisao Gabriel Firmo Perez za konačnih 4:0. Iduće subote pred našim nogometašima je tradicionalno nezgodno gostovanje kod Sloge u Čakovcu, a zatim i druga utakmica polufinala kupa protiv Međimurca u Dunjkovcu-Pretetincu.
  
Rezultati 25. kola: Bratstvo (SV) - Omladinac 3:2, Venera - Sloga (Š) 0:3, Polet - Podturen 1:5, Dubravčan - Dinamo 1:2, BSK - Croatia 8:1, Trnava - Sloga (Č) 3:3, Bratstvo (J) - Međimurec 4:1, Jedinstvo - Centrometal 0:2
 
Detalji utakmice: NEDELIŠĆE - GRANIČAR 4:0