Diego donio prednost Nedelišću, vratar spašavao goste od težeg poraza

Prva polufinalna utakmica Međimurskog nogometnog kupa između Nedelišća i Međimurca odigrala se na Tratama pred oko 450 gledatelja, a naša momčad izborila se za minimalnu prednost koju će braniti za dva tjedna u uzvratnoj utakmici. U susjedskom derbiju Nedelišće je bolje stajalo na terenu, bilo konkretnije prema protivničkim vratima, no mreža se zatresla samo jednom.
 
Jedini pogodak na utakmici postignut je krajem prvog poluvremena, u 39. minuti prekršajem za kazneni udarac je zaustavljen David Jurak, a siguran realizator s 11 metara bio je Diego Armando za 1:0. U nastavku utakmice moglo je Nedelišće u nekoliko navrata podebljati vodstvo, ali na vratima Međimurca vrlo raspoložen je bio vratar Dean Šafarić i rezultat se nije mijenjao.
 
 
Druga utakmica na rasporedu je 4. svibnja od 17:00 sati u Dunjkovcu-Pretetincu.
 
 
NEDELIŠĆE: Kocijan, Pintarić N., Kršlak, Mavriček (od 82. Pintarić M.), Diego, Jurak, Bukvašević, Treska S., Kosir, Farkaš, Vibovec F.
 
MEĐIMUREC: Šafarić, Kuhar T. (od 51. Lukovnjak), Kirić P., Ichiguchi, Hrustek, Štrukelj (od 71. Mihalković), Kuhar M., Pađen, Zadravec, Vuković, Horvat
 
 
Strijelac: 1:0 Diego 39'