Nedelišće se protiv Trnave vratilo na pobjednički kolosijek

Poraz od Venere ostavili smo iza sebe i navijačima se odužili glatkom pobjedom nad Trnavom iz Goričana. Nedelišće se nakon odigranih 20 kola Prve MNL nalazi na 2. mjestu sa 46 bodova, šest manje od vodećeg BSK-a i jednim više od trećeplasiranog Međimurca. Kao i na utakmici odigranoj prije dva tjedna protiv Poleta, na promjenu rezultata čekalo se otprilike pola sata.
 
U 25. minuti Diego Armando poentira za 1:0 na ubačaj Davida Juraka za vodstvo Nedelišća s kojim je završen prvi dio utakmice. Domaća momčad u nastavku susreta postiže još tri pogotka za uvjerljivu pobjedu. Drugi pogodak stiže u 60. minuti, Ian Treska ubacuje u šesnaesterac, a Vedran Kršlak poslužuje Diega Armanda za 2:0.
 
 
Ogroman posao za novi pogodak odradio je Matija Bukvašević koji je u 64. minuti asistirao Juraku za povećanje vodstva na 3:0. Već u 68. minuti Saša Treska se sjurio prema protivničkim vratima i odlučio sam dovršiti posao, precizan udarac s udaljenosti od 20 metara završio je u mreži za 4:0. Tri pobjede u tri domaće utakmice, omjer golova 14:2.
 
Rezultati 20. kola: Omladinac - Međimurec 0:2, Podturen - Centrometal 3:0, Sloga (Č) - Dubravčan 0:7, Bratstvo (SV) - Polet 3:3, Sloga (Š) - Dinamo 3:1, Jedinstvo - Graničar 1:4, Croatia - Bratstvo (J) 0:1, BSK - Venera 3:2

 
Detalji utakmice: NEDELIŠĆE - TRNAVA 4:0