Prvi dio prvenstva zaključen pobjedom, u drugi dio krećemo s 2. mjesta!

Puna tri mjeseca nakon što je to napravilo preostalih 16 klubova, Nedelišće i Bratstvo iz Jurovca odigrali su utakmicu 17. kola Prve MNL. Tjedan dana prije nastavka prvenstva na Tratama smo u zaostaloj utakmici iz jesenskog dijela ugostili sedmoplasirano Bratstvo i upisali uvjerljivu pobjedu. Gosti su prvi stigli u vodstvo, u 38. minuti Tin Haček bio je strijelac za prednost Jurovčana 0:1.
 
Već prije kraja prvog poluvremena Nedelišće uspijeva poravnati rezultat, pogodak za 1:1 postigao je Saša Treska i na odmor se odlazi s ipak nešto pozitivnijim rezultatom. U drugom poluvremenu na terenu je postojalo samo Nedelišće jer gosti gotovo da nisu ozbiljnije ugrozili Luku Topolnjaka na između naših vratnica. Preokret stiže već u 51. minuti, Matija Farkaš postiže pogodak za 2:1.
 
 
U posljednjih 20-ak minuta pobjeda je samo potvrđena. Vedran Kršlak u 72. minuti povećava prednost na 3:1. U 80. minuti David Jurak nakon dvije asistencije postiže i pogodak za visokih 4:1. Konačni rezultat postavio je Kršlak svojim drugim pogotkom na utakmici, u 85. minuti zatresao je protivničku mrežu za 5:1.