Pripremni period u završnici, slijedi nastavak prvenstva

Pripreme nogometaša Nedelišća za proljetni dio sezone ulaze u završni tjedan, a u dosadašnjih pet tjedana momčad je odradila 19 treninga i odigrala pet prijateljskih utakmica, većinom protiv klubova iz višeg ranga natjecanja. U prijateljskim utakmicama zabilježene su dvije pobjede, dva poraza, dok je utakmica protiv Slobode iz Varaždina prekinuta pri rezultatu 1:0 za Nedelišće.

Susret s Poletom iz Sv. Martina na Muri igran je u Čakovcu na terenu s umjetnom travom, a trećeligaška momčad bila je bolja rezultatom 0:3. Preostale tri utakmice odigrane su na SRC-u Trate u Nedelišću. Četvrtoligaš Nedeljanec svladan je rezultatom 4:2, protiv trećeligaša Varteksa iz Varaždina također je upisana pobjeda 4:2, dok je protiv Podravine iz Ludbrega upisan poraz 1:5.

Od ukupno devet postignutih pogodaka Vedranu Kršlaku pripadaju pet, Davidu Juraku tri, a Nini Vizingeru jedan pogodak. Zbog problema s ozljedama trener Nedelišća Danijel Jagec u nijednoj prijateljskoj utakmici nije imao na raspolaganju kompletni sastav.

U prijelaznom roku klubu je pristupio Matija Pintarić, momčadi su priključeni perspektivni juniori David Bujanić, Jan Vibovec i Šimun Kolar, dok će još četvorica juniora imati priliku nastupiti u nastavku sezone. Novi angažman pronašli su Manuel Marčec Filip Bacinger.

Prvenstvo se za Nedelišće nastavlja 26. veljače odgođenom utakmicom 17. kola protiv Bratstva iz Jurovca nakon koje će biti kompletiran prvi dio prvenstva u 1. međimurskoj nogometnoj ligi. Pred nogometašima Nedelišća u proljetnom dijelu je osam domaćih i devet gostujućih utakmica u prvenstvu, te domaća utakmica protiv Podturna u četvrtfinalu Međimurskog nogometnog kupa.

NK Nedelišće: Karlo Kocijan, Luka Topolnjak, Fran Vibovec, David Bujanić, Matija Farkaš, David Jurak, Šimun Kolar, Boris Kosir, Vedran Kršlak, Karlo Marciuš, Luka Mavriček, Filip Patafta, Matija Pintarić, Nino Pintarić, Ian Treska, Saša Treska, Jan Vibovec, Nino Vizinger, trener: Danijel Jagec