Krenule pripreme za proljetni dio sezone

Trener Danijel Jagec započeo je 15. siječnja s nogometašima Nedelišća pripremni period za proljetni dio sezone. Uz održavanje tri treninga tjedno momčad će odigrati i pet prijateljskih utakmica protiv jakih i dobro poznatih protivnika. Uz određene promjene u igračkom kadru Nedelišće će nastojati spremno dočekati nastavak sezone i što dulje biti u igri u prvenstvu i kupu.

Prvi protivnik na pripremama biti će varaždinska Sloboda (22. siječnja), petoplasirani klub tamošnje 1. ŽNL, dok iza toga slijede utakmice protiv tri trećeligaša i jednog četvrtoligaša - Poleta iz Svetog Martina na Muri, Nedeljanca, Varteksa iz Varaždina i na kraju protiv Podravine iz Ludbrega (19. veljače). 

Proljetni dio prvenstva otvaramo s dvije utakmice na Tratama, prvo nas očekuje zaostala utakmica iz jesenskog dijela protiv Bratstva iz Jurovca (26. veljače), a tjedan dana kasnije u Nedelišću gostuje Polet iz Pribislavca (5. ožujka). Pored 18 ligaških utakmica još uvijek smo aktivni u Međimurskom nogometnom kupu i čekamo četvrtfinale protiv Podturna.