Obrigado Diego!

Diego Armando Campos da Silva pridružio nam se u kolovozu, pokazao nam sve draži brazilskog nogometa i sada je došlo vrijeme za rastanak i povratak u domovinu. S golovima je došao na vrh liste strijelaca, a sjajnim nastupima jedan je od ponajboljih igrača prvog dijela sezone u 1. međimurskoj nogometnoj ligi.
 
Prije odlaska, Diego Armando ostavio je poruku klubu, suigračima, navijačima, Skitnicama:
 
Dragi moji,
 
odlučio sam napisati oproštajno pismo, u čemu su mi pomogli prijatelji i obitelj. Nažalost, neću moći odigrati posljednju utakmicu prije zimske stanke. Vraćam se u Brazil u ponedjeljak, 22. studenog. Ovim putem se želim zahvaliti navijačima Nedelišća za ova nevjerojatna tri i pol mjeseca. Osjećaji prema klubu i navijačima zauvijek će ostati u meni. Živio sam za klub i na nogometnom terenu i izvan njega.
 
Zahvalan sam svima, posebno Skitnicama koji su me podržavali u najtežim trenucima. Golovi, driblinzi, proslave i pjesme koje su nam pružili navijači, uvijek će mi biti u srcu. Svoju posljednju utakmicu odigrat ću u subotu, 20. studenog, na domaćem terenu kako bih se oprostio sa svima i dobio priliku još jednom izaći na teren s osmijehom i čuti navijače kako nas podržavaju. Kao što himna kaže: "To je čast koju ne mogu svi imati…" (orig. É um orgulho que nem todos podem ter).
 
Taj trenutak za mene će biti drugačiji, s jedne strane tužan jer se opraštam s klubom, ali s druge strane sretan zbog novih izazova koji su preda mnom. Neka me Bog blagoslovi u mojim putevima. Hvala vam za svaki trenutak, svaki trening i posvećenu pažnju. Hvala svim djelatnicima kluba i predsjedniku Ivici na podršci i ljubavi. Odlazim s mislima da sam dao sve od sebe i uvijek išao do granice. Hvala još jednom svima!
 
Ako vam ikad išta zatreba računajte na mene, rado ću vam pomoći. Nikad me nemojte zaboraviti kao što ja neću vas. Zbogom!

 

Obrigado Diego! Puno sreće i uspjeha u nastavku igračke karijere!