S igračem manje do preokreta za pobjedu u Kotoribi!

U sklopu 8. kola 1. međimurske nogometne lige Nedelišće je po šesti put unatrag deset godina gostovalo u Kotoribi i ostvarilo četvrtu pobjedu nad tamošnjim Graničarem. Glavni sudac utakmice podijelio je igračima čak 11 žutih kartona, sedam Graničaru i četiri Nedelišću, od čega samo jedan u prvih 45 minuta. No, prva javna opomena na susretu bio je izravni crveni karton.

Od 26. minute Nedelišće igra bez Nine Pintarića i dvije trećine utakmice nastupa s desetoricom igrača. Bilo je to sve spomena vrijedno iz mirnog prvog poluvremena, dok se u nastavku dvoboj rasplamsao. Domaćin preko Igora Gala dolazi u vodstvo 1:0 u 61. minuti, a naša momčad kreće u lov na preokret. U 68. minuti Saša Treska iz slobodnog udarca zabija za izjednačenje 1:1.

Tri minute kasnije David Jurak je izborio kazneni udarac, no pokušaj Diega Armanda s 11 metara odlazi pored okvira gola. Samo tri minute nakon ulaska u igru, Vedran Kršlak u 77. minuti ima slobodan udarac na otprilike istoj poziciji kao S. Treska prije toga. Lopta ide u mrežu za preokret rezultata na 1:2, što je bio i konačni ishod utakmice za veliko slavlje u Kotoribi.

Već u srijedu (6. listopada) pred nama je gostovanje kod Bratstva u Jurovcu u osmini finala Međimurskog nogometnog kupa, a iduće subote (9. listopada) na Trate dolazi Sloga iz Čakovca.

Rezultati 8. kola: Omladinac - Bratstvo (SV) 2:1, Sloga (Č) - Trnava 0:3, Podturen - Polet 5:3, Centrometal - Jedinstvo 1:1, Dinamo - Dubravčan 0:2, Croatia - BSK 0:8, Sloga (Š) - Venera 3:1, Međimurec - Bratstvo (J) 5:0
 
Detalji utakmice: GRANIČAR - NEDELIŠĆE 1:2