Croatia teško stradala na Tratama, 9 pogodaka Nedelišća

Za poraz u Savskoj Vesi nogometaši Nedelišća iskupili su se navijačima izjednačavanjem rekordne pobjede koja je u povijesti kluba dosad ostvarena samo tri puta - 1965. (Sloboda (S)), 1999. (Jadran (Š)) i 2019. (Novi Marof). Golijadu je predvodio Diego Armando s dva postignuta pogotka i upisivanjem tri asistencije. Protivnička obrana popustila je u vrlo ranoj fazi utakmice.
 

Upravo je Diego Armando otvorio put prema visokoj pobjedi pogotkom za 1:0 već u 3. minuti. Za samo petnaestak minuta u mreži Croatije već su bile četiri lopte. Strijelac za 2:0 bio je David Jurak u 15. minuti, Luka Mavriček minutu iza toga postiže prvijenac za 3:0, dok u 18. minuti Saša Treska zabija za 4:0. U 23. minuti Jurak upisuje drugi pogodak i povećava prednost na 5:0.

Na odmor se odlazi s prednošću 6:0, rezultat prvog poluvremena postavio je Ian Treska u 35. minuti. U nastavku susreta nije bilo tako raspucano, no postignuta su još tri pogotka. U 52. minuti Vedran Kršlak iz slobodnog udarca zabija za 7:0. Diego Armando je u 65. minuti izborio kazneni udarac i s 11 metara postigao pogodak za 8:0, a točka na i dolazi deset minuta prije kraja.

Pogodak za konačni rezultat 9:0 postigao je Nino Vizinger u 81. minuti susreta. Nedelišće u 8. kolu gostuje kod Graničara u Kotoribi, utakmica se igra 2. listopada.

 
Rezultati 7. kola: Dinamo - Omladinac 1:0, Polet - Sloga (Š) 5:0, nedjelja: Dubravčan - Centrometal, Jedinstvo - Međimurec, Bratstvo (J) - Podturen, Venera - Sloga (Č), Trnava - Graničar, BSK - Bratstvo (SV)
 
Detalji utakmice: NEDELIŠĆE - CROATIA 9:0