Kostur igračkog kadra gotovo isti, momčad spremna za početak

Nogometaši ovog ljeta nisu imali puno vremena za odmor jer samo 40 dana nakon kraja prošle sezone već započinje nova. Momčad Nedelišća pod vodstvom Danijela Jageca s pripremama je započela 28. srpnja i u periodu od 20-ak dana odigrala šest prijateljskih utakmica na SRC-u Trate. U tim utakmicama ostvarene su četiri pobjede i upisana dva poraza.

Pobjede su ostvarene protiv trećeligaša Koprivnice, četvrtoligaša Mladosti K. iz Preloga, županijskog prvoligaša Bratstva iz Jurovca te protiv kadetskog sastava čakovečkog Međimurja. Momčad je poraze upisala protiv trećeligaša Podravine iz Ludbrega i Međimurja iz Čakovca. Naši nogometaši protivničku mrežu tresli su 17 puta, dok je primljeno 14 pogodaka.

U igračkom kadru nema puno promjena. Pristupili su Luka Mavriček, Breno Nunes de Oliveira i Diego Armando Campos da Silva, te još nekolicina mladih igrača koji će po potrebi zaoštriti konkurenciju u momčadi. Klub su u prijelaznom roku napustili stožerni igrači Stiven Sabol i Boris Martinović, te Leo Lesjak koji je dio sezone propustio zbog ozljeda.

Kao i svake sezone pred igračima je na početku naporan raspored u kojem ih u prvih mjesec dana očekuje čak sedam utakmica:

22. kolovoza - Polet (17:30 sati, Pribislavec)
28. kolovoza - Venera (17:00 sati, Nedelišće)
1. rujna - Trnava (17:00 sati, Goričan)
4. rujna - Omladinac (17:00 sati, Novo Selo Rok)
11. rujna - BSK (16:30 sati, Nedelišće)
15. rujna - kup utakmica (16:30 sati)
18. rujna - Bratstvo (SV) (16:30, Savska Ves)