Prvenstvo otvaramo u Pribislavcu, prva prepreka u kupu je preskočena

U natjecateljskoj sezoni 2021./2022. Nedelišće će nastupati u 1. međimurskoj nogometnoj ligi koja broji 18 klubova. Već na početku prvenstva na rasporedu je okršaj s nekadašnjim rivalom iz četvrtoligaških i trećeligaških dana - Poletom iz Pribislavca. Od posljednjeg gostovanja u Pribislavcu prošlo je točno 10 godina i sigurno će ovaj dvoboj privući velik broj gledatelja.

Prvu domaću utakmicu u novom prvenstvu Nedelišće će odigrati protiv Venere iz Sv. Jurja na Bregu s kojom smo se u ligi posljednji put susreli prije više od 20 godina. Općinski derbiji na rasporedu su krajem listopada i početkom studenog kad prvo slijedi gostovanje kod Međimurca u Dunjkovcu-Pretetincu, dok tjedan dana kasnije u Nedelišće stiže Centrometal iz Macinca.

Prvenstvo počinje 21. kolovoza, a jesenski dio završava utakmicama 17. kola koje su na rasporedu 27./28. studenog 2021. godine. Pored 15 kola koje se redovno igraju vikendom, dva kola odigrat će se u tjednu - 3. kolo igra se 1. rujna (srijeda), a 15. kolo igra se 18. studenog (četvrtak, praznik Dan sjećanja na žrtvu Vukovara).

1. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA - RASPORED

 

S natjecanjem se započelo i u Međimurskom nogometnom kupu, odigrano je pretkolo u kojem je Nedelišće slobodno, a pred klubovima je sad 1. kolo koje će naša momčad također preskočiti jer je Mladost iz Selnica odustala od službenih natjecanja u predstojećoj sezoni. Protivnika za 2. kolo saznat ćemo nakon ždrijeba kad se odigraju utakmice 1. kola.