Skitnice - 12. igrač Nedelišća

Skitnice su se vratile na Trate, nova generacija stvorena je 2021. godine! Ostvarenim rezultatima u nastavku prvenstva Nedelišće je po učinku druga momčad 4. NL ČK-VŽ, odmah do Bednje, prvaka lige. Veliki doprinos tome dali su navijači koji su bili ogromna podrška našim nogometašima na svakoj utakmici i stvaranjem sjajne atmosfere nosili momčad do pobjeda, i bili uz njih i kad se gubilo.
 
 
Od nekolicine njih na utakmici u Svetoj Mariji, preko stvaranja grupice na idućim utakmicama, pa sve do organiziranog navijanja u završnici sezone Skitnice su rasle i bile uz momčad u pobjedama i porazima. Vrhunci sezone svakako su bakljada protiv Sloge za 75. godišnjicu kluba, te navijanje i proslave sjajnih pobjeda u Ivancu, Prelogu i naposljetku u derbiju u Dunjkovcu-Pretetincu.
 
 
U znak zahvale pred početak posljednje domaće utakmice kapetan momčadi Fran Vibovec predao je Skitnicama simbolično dres s brojem 12. Između navijača i igrača stvorena je sinergija koja je obje strane vukla prema naprijed, i teza o 12. igraču nije floskula, to postoji, a najbolji dokaz tome je pobjeda u najvećem derbiju protiv Međimurca s 10 igrača na terenu. S takvom podrškom i nemoguće je moguće.
 
 
"Kad izađeš pred pun stadion, imaš osjećaj da te noge same nose, čak do te mjere da iracionalno trošiš energiju. Adrenalin te puca. Svaki duel koji dobiješ popraćen je glasnim ovacijama. Kad tvoja ekipa da gol, to je takav udar elana i samopouzdanja, takva neobjašnjiva sreća koju podjednako snažno i zajednički iskuse svi, na terenu i na tribinama…" (izvor: TS)