Sigurna pobjeda nad Slogom za skok na 6. mjesto

Nogometaši Nedelišća u 23. kolu nisu imali problema protiv čakovečke Sloge koja je doputovala u oslabljenom sastavu i pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom poluvremenu kad je Nedelišće steklo uvjerljivih četiri pogotka prednosti. Protivnička momčad načeta je u 11. minuti, lopta je kružila po šesnaestercu, a u konačnici je pogodak glavom za 1:0 postigao Boris Kosir.
 
U 19. minuti Saša Treska je strijelac za 2:0, a samo četiri minute kasnije dvostruki asistent Vedran Kršlak uspijeva postići i pogodak za 3:0 u 23. minuti. Drugim pogotkom na utakmici Kosir je u 36. minuti zapečatio pobjedu Nedelišća, kod pogotka za 4:0 asistent je ponovno bio Kršlak. U drugom poluvremenu susreta mreže su tresli samo igrači Sloge.
 
Fabricio Cruz u 47. minuti smanjio je zaostatak Čakovčana na 4:1, ali ubrzo je Nedelišće opet bilo na +4. Ubačaj Kosira u vlastitu mrežu pospremio je Josip Hlapčić za 5:1 u 54. minuti, dok je konačni rezultat postavio Caio Vinicius u 60. minuti pogotkom za 5:2. S nova tri boda Nedelišće je napredovalo na tablici i trenutno je na 6. mjestu s 35 bodova.
 
Povodom 75. godišnjice osnutka nogometnog kluba Nedelišće navijačka skupina Skitnice pripremila je simbolično u 75. minuti utakmice duž igrališta bakljadu uz vatromet i još jednom nosila našu momčad do pobjede.
  

 Detalji utakmice » NK NEDELIŠĆE - NK SLOGA 5:2