3. KPMM: Stopostotan učinak Nedelišćana u 1. kolu grupne faze!

3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele započelo je 23. prosinca u dvorani SGC-a Aton u Nedelišću, a nakon dvodnevne stanke nastavljeno je 26. prosinca. Dosad su odigrane 34 utakmice - 23 seniorske, 4 veteranske i 7 u kategoriji pionira, a velik je broj utakmica s više od 10 postignutih golova.

Seniorska momčad Nedelišća u 1. kolu odmjerila je snage protiv beličkog BSK-a, jesenskog prvaka 1. županijske lige. U prvom poluvremenu terenska inicijativa naših nogometaša u tvrdoj utakmici, za vodstvo je zabio Goran Međumurac, da bi BSK izjednačio, a prije isteka vremena Zvonimir Panić vraća prednost Nedelišću. U drugom dijelu protivnik je bio nemoćan.

Sve stvorene prilike BSK-a zaustavio je Karlo Kocijan, dok su na drugoj strani igrači Nedelišća iskoristili gotovo svaku priliku. Panić je povećao na 3:1, zatim dva pogotka postiže i Boris Martinović, a konačnih 6:1 postavio je Nino Pintarić. U drugoj utakmici grupe E Dinamo (P) je s 8:2 bio uvjerljiv protiv Pobjede. U četvrtak igraju: BSK - Pobjeda (16:40) i Nedelišće - Dinamo (17:15).

Igrali su: Kocijan, Pintarić, Antunović, Martinović, Filipović, Međumurac, Panić, Vizinger, Vibovec, Jambrošić


Veterani su imali znatno teži zadatak, protivnik im je bila Budućnost iz Podbresta, aktualni prvak Međimurja, te ekipa koju su na prošla dva klupska prvenstva svladali u polufinalu i finalu. Početak je bio odličan, za 2:0 su strijelci bili Hrvoje Treska i Dragan Vibovec, dok Budućnost prije kraja prvog poluvremena uspijeva smanjiti zaostatak. Zatim raspoloženi Vibovec još jednom zabija za 3:1.

Protivnik se nije predao, te je uspio izjednačiti na 3:3, vodstvo našoj momčadi vraća Siniša Senčar, pa Treska vraća na dva pogotka razlike. Budućnost nije iskoristila kazneni udarac, a do kraja su uspjeli smanjiti na 5:4 pa tri boda ostaju veteranima Nedelišća. Polet (P) je u drugoj utakmici s 4:2 bio bolji od Pobjede. U subotu se sastaju: Budućnost - Polet (15:55) i Nedelišće - Pobjeda (16:30).

Igrali su: Borko, Vibovec, Krznar, Senčar, Treska, Ma. Vizinger, Da. Vizinger, Čuček, Maček, Žnidarić


I dok su seniori i veterani na svoj prvi nastup čekali do Štefanja, pioniri su utakmicu 1. kola odradili još u subotu i važnom pobjedom otvorili prvenstvo. Protivnik je bio Šenkovec, a naši su golovima Jana Fegeša, Borne Čučeka i Marka Tkaleca lako došli do početnih 3:0. Šenkovčani su prije kraja prvog dijela jednim pogotkom smanjili vodstvo naše ekipe.

U drugom poluvremenu Fegeš postiže još jedan pogodak, s dva je pomogao i Matija Paman, a Čuček dodaje još dva i upisuje hat-trick. I u drugom dijelu Šenkovec je postigao jedan pogodak te susret završava s 9:2. Međimurje-Čakovec II i Zelenko/Dinamo odigrali su 1:1. U srijedu igraju: Zelenko/Dinamo - Nedelišće/Strahoninec (14:35) i Međimurje-Čakovec II - Šenkovec (15:00).

Igrali su: Horvat, Tkalec, Senčar, Čuček, Fegeš, Paman, Novak