S igračem manje do preokreta i pobjede u Svetoj Mariji!

Punih pet mjeseci prošlo je od prekida do nastavka prvenstva u 4. NL Čakovec-Varaždin, a u prvoj utakmici momčad Nedelišća djelovala je kao da stanke nije bilo. Naši nogometaši zagospodarili su terenom od prve minute i stvorili nekoliko opasnih šansi pred protivničkim vratima, no domaćin je bio taj koji je prvi došao u prednost. Kazneni udarac u 23. minuti iskoristio je Mihael Vlah za 1:0.
 
Problemi za Nedelišće nastavili su se u 38. minuti kad je isključujući drugi žuti karton zaradio Nino Pintarić, ali Mladostaši brojčanu nadmoć nisu znali iskoristiti. U nastavku susreta i dalje su borbenost i voljni moment bili na strani naše momčadi, što je u konačnici bilo presudno za krajnji ishod. U 51. minuti rezultat je na 1:1 poravnao Saša Treska iz kaznenog udarca.
 
Mladost nije bila konkretna u svojim napadima, najopasniju šansu zaustavio je Luka Topolnjak, da bi u završnici utakmice stvari došle na svoje na drugoj strani terena. Samo nekoliko minuta nakon ulaska u igru Ante Tomašević dočekao je pogrešku domaćih obrambenih igrača i poentirao za 1:2. Nakon upisana tri boda momčad Danijela Jageca sada očekuje utakmica protiv susjednog Međimurca.
 

 Detalji utakmice » NK MLADOST (SM) - NK NEDELIŠĆE 1:2