Nastavlja se 4. NL ČK-VŽ - bez gledatelja!

Na Plenumu klubova 4. NL Čakovec-Varaždin održanom 15. ožujka u Varaždinu voljom većine klubova donijeta je odluka da se prvenstvo u sezoni 2020./2021. nastavlja utakmicama 12. kola koje su na rasporedu 20. i 21. ožujka 2021. Utakmice će se do daljnjeg odigravati uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i bez prisustva gledatelja.
 
Nedelišće se nakon 11 odigranih kola nalazi na 8. mjestu sa 14 osvojenih bodova. Prije prekida prvenstva momčad je prekinula crni niz od pet poraza bodom kod lidera Bednje u Beletincu te u zadnjoj utakmici sjajnom pobjedom 4:0 nad trećeplasiranom Mladosti iz Preloga. Do kraja prvenstva preostalo je odigrati još 19 kola, a planirani završetak je 11. srpnja.
 
U šest trening-utakmica ostvareno je pet pobjeda i upisan jedan neriješen ishod uz ukupnu gol-razliku 20:7. Igrački kadar u odnosu na prvi dio sezone osvježen je s trojicom novih igrača. Kući su se vratili Manuel Marčec iz austrijskog Heiligenbrunna i Karlo Marciuš iz susjednog Strahoninca, a pristupio je i Ante Tomašević koji je posljednji angažman imao u Grčkoj. Istovremeno, članovi momčadi više nisu Leon Celčić, Zvonimir Panić, David Marković i Jurica Fumić.