Još dvije pobjede protiv županijskih prvoligaša

Momčad Nedelišća nastavila je i u ožujku u istom ritmu od četiri treninga i jedne trening-utakmice tjedno. Protivnici su opet bili klubovi koji se nalaze pri vrhu poretka u međimurskoj 1. županijskoj ligi, a naši nogometaši ostvarili su dvije pobjede i upotpunili dobar dojam na pripremama.

 

Tjedan dana nakon susreta u Podturnu iste momčadi odmjerile su snage i 6. ožujka u Nedelišću. Prvi dio završava 1:0, a u nastavku nogometaši Nedelišće još tri puta tresu protivničku mrežu za uvjerljivih 4:0. Gosti su poraz ublažili pogotkom pred kraj susreta za konačnih 4:1.

 

Na pomoćnom igralištu u Nedelišću 13. ožujka gostovao je Polet iz Pribislavca. Protivnik dolazi u vodstvo sredinom prvog poluvremena iz kaznenog udarca, no Nedelišće u drugom dijelu trening-utakmice uspijeva preokrenuti rezultat u svoju korist i pobjeđuje s 2:1.

 

Dva pogotka u ovim trening-utakmicama postigao je Ante Tomašević, dok su se po jednom u strijelce upisali Matija Farkaš, Ian Treska, Manuel Marčec i Boris Kosir.

 

Igrali su: Topolnjak, Vibovec, Šimunić, Patafta, Sabol, Jurak, Treska S., Martinović, Kosir, Farkaš, Vizinger, Marčec, Lesjak, Treska I., Marciuš, Kršlak, Tomašević, Pintarić