Momčad se vratila trenažnom procesu

Puna tri mjeseca nakon prekida svih aktivnosti nogometaši Nedelišća vratili su se u pogon 2. veljače 2021. nakon popuštanja protuepidemijskih mjera. S ritmom od četiri treninga tjedno momčad se priprema za eventualni i još uvijek neizvjestan nastavak natjecateljske sezone 2020/21.

 

Dosad su odigrane i dvije trening-utakmice bez prisustva gledatelja. Prva je odigrana 6. veljače u Čakovcu protiv kadeta Međimurja i završila pobjedom iskusnijih igrača Nedelišća rezultatom 3:1, dok je 13. veljače na pomoćnom igralištu u Nedelišću gostovao je Sokol iz Vratišinca, a dvoboj je završio s 3:3.

 

Po jedan pogodak na svakoj utakmici postigli su Saša Treska i Manuel Marčec, a uz njih su se u strijelce upisali još Jan Šimunić u prvoj, te David Jurak u drugoj utakmici.

 

U ovim trening-utakmicama Nedelišće je raspolagalo sa slijedećim igračima: Topolnjak, Vibovec, Treska S., Pintarić, Marčec, Treska I., Šimunić, Sabol, Farkaš, Patafta, Jurak, Lesjak, Martinović, Kršlak. Izostali su: Kocijan, Vizinger, Kosir.