Okupila se uspješna juniorska generacija iz 1990.Povodom 30. godišnjice osvajanja juniorskog Međimurskog nogometnog kupa i Međuopćinske lige Čakovec-Varaždin u Nedelišću se opet okupila generacija igrača koja je ostvarila taj izniman uspjeh. Sve do današnjeg dana to je posljednji klupski naslov pobjednika u juniorskom kupu, a zaključno sa sezonom 1989./1990. Međuopćinsku ligu osvajali su tri sezone uzastopno.
 
Predvođeni trenerom Rudolfom Vibovićem do pobjedničkog pehara u kupu stigli su pobjedom u finalu protiv čakovečkog MTČ-a. U regularnom dijelu rezultat je bio 3:3, a sva tri pogotka za tadašnji Borac postigao je Davor Srnec. U raspucavanju jedanaesteraca pobjednik je odlučen u sedmoj seriji kad je udarac protivničkog igrača obranio vratar Ivica Mihalić, aktualni predsjednik NK Nedelišće.

Juniori NK Borac 1990.: Siniša Marciuš, Siniša Tkalec, Davor Srnec (pok.), Rudolf Treska, Milivoj Balić, Renato Košir, Ivica Mihalić, Dejan Meglić, Nenad Mesarić, Zvonimir Bujan, Marin Virč, Neven Topolnjak, Damir Patafta, Davor Kirić, Robert Novak, Darko Čeh, trener: Rudolf Vibović, uprava: Stjepan Špiranec, Josip Zanjko, Marijan Dolar.
 
Druženje juniorske generacije održano je 19. rujna na stadionu SRC Trate u Nedelišću, a uz igrače prisutni su bili i trener Vibović, kojem je uručena i prigodna slika za uspomenu na ovu obljetnicu, kao i dio članova tadašnje uprave kluba. Prije okupljanja na stadionu na groblju u Nedelišću postavljeni su lampioni na grobu trostrukog strijelca Davora Srneca, preminulog 2012. godine.

Uz prisjećanje na lijepe trenutke druženje je potrajalo do dugo u noć.