Izmjene donijele prevagu i pobjedu nad Ivančicom

= NK Nedelišće - NK Ivančica 2:0



U 4. kolu na Tratama je gostovao prošlosezonski doprvak lige koji i u novoj sezoni ima ambicije za vrh tablice. I uz podužu listu ozlijeđenih igrača Nedelišće se revanširalo Ivančici za poraz u Ivancu prošle jeseni i na domaćem terenu pred oko 250 gledatelja osvojilo tri boda i zadržalo vodeće mjesto na tablici.

 
 
Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnoj igri bez mnogo prilika za pogodak, i vrijedi izdvojiti tek pokušaj gostiju kad je Nikola Kolarek u 32. minuti pucao iz blizine, a njegov udarac zaustavlja Karlo Kocijan. Odrađenim izmjenama i taktičkim promjenama Nedelišće je u nastavku krenulo po pobjedu.

 
Pred vratima Ivančice opasno je bilo u 63. minuti kad je Vedran Kršlak proigrao Sašu Tresku koji pogađa stativu. U 77. minuti Kršlak upućuje odličnu loptu u protivnički šesnaesterac gdje ju je dočekao David Jurak i pospremio u mrežu za vodstvo 1:0. Euforija se još nije stišala, a već je stigao novi šok za goste. 

 
Nakon ubačaja sa strane Borisa Martinovića lopta dolazi do Iana Treske koji ostaje nečuvan i u 80. minuti zabija svoj službeni prvijenac u dresu Nedelišća za povećanje vodstva na 2:0 i potvrdu pobjede nad Ivančicom. U zadnjim minutama u dobroj prilici našao se i Matija Farkaš, ali lopta odlazi pored gola.