3. KPMM: Seniori svoj nastup završili u osmini finala

Odigravanjem svih utakmica osmine finala u seniorskoj konkurenciji u srijedu, 3. siječnja, započeo je drugi krug natjecanja na 3. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele. Protivnik Nedelišću, kao drugoplasiranoj ekipi u grupi E, bila je preloška Mladost Komet koja je grupu D završila na 1. mjestu.

Nogometaši Nedelišća puno bolje ušli su u utakmicu, već u 3. minuti za 1:0 pogodak je postigao Luka Brlenić, a pet minuta nakon toga Nino Vizinger je povećao prednost na 2:0. Preložani su tri minute prije kraja prvog poluvremena uspjeli smanjiti zaostatak pogotkom najiskusnijeg igrača u svojim redovima, Matije Radikovića. I u nastavku naša momčad kreće bolje od protivničke.

Nakon samo 20-tak sekundi igre u drugom dijelu strijelac za 3:1 bio je Zvonimir Panić. A završnica susreta opet je pripala mladim preloškim igračima, šest minuta prije isteka vremena Adrijan Radiković zabija za 3:2, a četiri minute kasnije u strijelce se drugi put upisuje M. Radiković za izjednačenje. Do kraja je ostalo malo vremena i rezultat nakon 30 minuta bio je 3:3.

Prišlo se izvođenju udaraca s 9 metara kako bi se dobio pobjednik i četvrtfinalist. Nedelišće je prvo imalo loptu, a u prvoj seriji pokušaj Nine Pintarića obranio je vratar Mladosti Petar Božek, dok je M. Radiković bio precizan. U drugoj seriji neobranjivo je pucao Brlenić, a prednost Mladosti zadržao je Denis Vuk. U trećoj seriji Panić zabija za Nedelišće, a Silvio Radiković za Mladost i konačnih 5:6.

Igrali su: Kocijan, Pintarić, Martinović, Brlenić, Međumurac, Panić, Vizinger, Vibovec, Vrček, Jambrošić

Osmina finala: Podturen - Sloboda (M) 6:2, Pušćine - Plavi (Pek.) 6:1, Međimurec - Strahoninec 6:2, Polet (SMnM) - Dinamo (D) 9:3, Rudar - Sokol 4:2, Dinamo (P) - Donji Koncovčak 6:4, Sloboda (S) - ČSK 4:3

Četvrtfinale (04.01.): Podturen - Pušćine, Međimurec - Mladost Komet (Pr.), Polet (SMnM) - Rudar, Dinamo (P) - Sloboda (S)


NAJAVA

Pioniri (04.01.): Zelenko/Dinamo - For, Međimurje-Čakovec I - Međimurje-Čakovec III, Sveti Martin - Međimurec/Sloboda, Dinamo/Zelenko - Nedelišće/Strahoninec (18:25)

Veterani (05.01.): Nedelišće - Sloga (Č) (16:25), Omladinac (NSR) - Polet (P)