Borbena utakmica u Domašincu završila bez golova

= NK Dinamo (D) - NK Nedelišće 0:0Na otvaranju nove sezone 4. NL ČK-VŽ Nedelišće je gostovalo u Domašincu i uspjelo izvući bod iz Dinamovog grotla. Utakmici je prisustvovalo oko 350 gledatelja koji nisu vidjeli pogotke, no imali su prilike vidjeti čak osam žutih kartona, od čega je njih šest završilo u gostujućoj rubrici.

Do polovice prvog poluvremena Dinamo je imao dvije opasne prilike za pogodak, u 17. minuti naša momčad gubi loptu, a Karlo Kocijan brani udarac domaćem igraču. Samo tri minute kasnije domaćin puca pod gredu, no Kocijan zaustavlja i taj pokušaj. U narednim minutama zaprijetila je naša momčad.

Boris Kosir u 27. minuti s ruba šesnaesterca izvodi slobodni udarac i dobro puca u gornji kut, ali vratar Dinama upisuje obranu. U 34. minuti nakon ubačaja Zvonimira Panića do lopte dolazi Jan Šimunić čiji udarac odlazi malo pored okvira gola. Sličan tijek događaja bio je i u drugom dijelu.

Već u 48. minuti Stjepan Kokot mogao je dovesti domaćina u vodstvo, ali lopta nije išla u okvir gola. Saša Treska pokušao je u 73. minuti s ubačajem pred gol domaćina, no prilika je ostala neiskorištena. Veliku priliku propustio je Kokot u 83. minuti kad se sam našao ispred Kocijana koji opet spašava svoja vrata.

U sudačkoj nadoknadi udarac prema golu uputio je i Nino Vizinger, ali lopta opet ide pored vratnice. Utakmica je završila 0:0 i igračima možemo čestitati na borbenosti i zalaganju, a kad će i ostali akteri utakmice biti na razini zadatka moći ćemo očekivati i nešto više od boda.