3. KPMM: Pioniri nemoćni u četvrtfinalu, poraz 9:0

U četvrtak, 4. siječnja, odigrano je osam utakmica na 3. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele, na rasporedu je bilo četvrtfinale, a igralo se u seniorskoj i pionirskoj kategoriji. Protivnik ekipi Nedelišće/Strahoninec, drugoplasiranoj u grupi A, bio je Dinamo/Zelenko, najbolji u grupi D.

Naši mladi nogometaši odolijevali su naletima protivničkih igrača tek u početnim trenucima susreta, Dinamo/Zelenko poveo je nakon nešto više od tri minute igre, a ubrzo su imali i 2:0, što je bio i krajnji rezultat prvog poluvremena. Koliko je mogao, Nedelišće je spašavao vratar Nikola Horvat, ali u narednih deset minuta primljeno je još čak sedam pogodaka.

Do pet minuta prije kraja Dinamo/Zelenko je zabijao pogodak po minuti te je tad bilo 7:0, dok su u posljednjih minutu i pol još dva puta zatresli mrežu naše ekipe za konačnih 9:0. Igrači Nedelišća nisu imali mnogo prilika, poneki put je malo nedostajalo za pogodak, a da stvar bude gora sredinom drugog dijela ozlijedio se vratar te nije mogao nastaviti igru.

Igrali su: Horvat, Logožar, Tkalec, Čuček, Fegeš, Paman, Senčar, Novak


REZULTATI - četvrtfinale

Seniori: Podturen - Pušćine 2:3, Međimurec - Mladost Komet (Pr.) 4:4, 3:4 (9 m), Polet (SMnM) - Rudar 7:0, Dinamo (P) - Sloboda (S) 7:2

Pioniri: Zelenko/Dinamo - For 3:6, Međimurje-Čakovec I - Međimurje-Čakovec III 4:1, Sveti Martin - Međimurec/Sloboda 2:0, Dinamo/Zelenko - Nedelišće/Strahoninec 9:0


NAJAVA - polufinale

Seniori: Pušćine - Mladost Komet (Pr.) (17:25), Polet (SMnM) - Dinamo (P) (19:10)

Veterani: Nedelišće - Sloga (Č) (16:25), Omladinac (NSR) - Polet (P) (18:35)

Pioniri: For - Međimurje-Čakovec I (16:00), Sveti Martin - Dinamo/Zelenko (17:00)