4. NL ČK-VŽ: Bednja prvak, nitko ne ispada

Odbor za hitnost ŽNS-a Varaždin na sjednici održanoj 20. svibnja donio je odluku da se trenutna tablica 4. NL Čakovec-Varaždin proglasi konačnom. Time je prvakom imenovana Bednja koja se nalazi na 1. mjestu s 36 osvojenih bodova, šest više od Ivančice i palovečkog Dinama. Nedelišće sezonu završava na 8. mjestu sa 17 bodova.
 
Donijeta je odluka i o izmjenama Propozicija te je u članku o obnavljanju lige dodano da će liga u novoj sezoni brojiti do 16 klubova, umjesto dosadašnjih 14. Na temelju Zakona o športu i smjernica HNS-a odlučeno je da nijedan klub ne ispada iz lige, dok klubovi koji su poslali prijavu za viši rang isti mogu i ostvariti ako zadovolje uvjete.
 
Ukoliko nitko ne ostvari promociju u 3. HNL - Sjever liga bi u novoj sezoni trebala sadržavati iste klubove uz ulazak prvaka 1. ŽNL, što bi prema svemu sudeći trebali biti Centrometal iz Macinca i Plitvica iz Gojanca, s kojima bi liga brojila 16 klubova. U slučaju neparnog broja klubova odluku o popuni lige donijet će IO ŽNS-a Varaždin.